Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell emplaça a la Generalitat a fer la sobirania fiscal...

L’Ajuntament de Taradell emplaça a la Generalitat a fer la sobirania fiscal en un manifest conjunt amb 30 ajuntaments

0
COMPARTIR

Una trentena d’ajuntaments, agrupats sote el nom d’Ajuntaments de Catalunya per la Sobirania Fiscal, van presentar aquest dimecres un manifest per emplaçar la Generalitat a fer la sobirania fiscal. Entre els consistoris hi ha l’Ajuntament de Taradell.

Al manifest també animen a tots els ens locals catalans a portar a terme la sobirania fiscal pagant tots els impostos a l’Agència Tributària de Catalunya, exposant que “l’únic executiu legítim és el Govern de Catalunya” i denuncinat l’espoli fiscal endèmic que pateix Catalunya.

Entre els consistoris promotors també hi ha Sant Pere de Torelló, Santa Eulàlia de Riuprimer, Sant Julià de Vilatorta, Sant Cugat Sesgarrigues, Celrà, Vallbona d’Anoia, Montblanc, Calldetenes, Balenyà i Arbúcies. Al manifest també s’hi han adherit Sant Quirze de Besora, Marçà, Sant Julià del Llor i Bonmatí, Folgueroles, La Secuita, Tona, Espinelves, Igualada, Les Borges del Camp, Roda de Ter, Viladrau, Vic, Les Masies de Roda, Riudoms, Sant Pol de Mar, Collsuspina, Creixell, Manlleu i Alcoletge, entre d’altres.

El grup d’ajuntaments que treballen de forma independent ha nascut sota el paraigües de la campanya ‘Jo pago a Catalunya’, impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments