Inici Actualitat La UD Taradell torna a marcar quatre gols per guanyar al Parets...

La UD Taradell torna a marcar quatre gols per guanyar al Parets B (4-2)

0
COMPARTIR

Segona victòria consecutiva i segona setmana on la UD Taradell marca quatre gols. Els taradellencs han superat aquest dissabte a la tarda al Parets B en un partit que han hagut de remuntar.

El partit ha començat girat pel Taradell, que al minut 2 ha rebut el 0 a 1 en una pilota llarga buscant l’esquena de la defensa. Els locals, però, han sabut reaccionar. I al minut 8 en una jugada de Bassas per la dreta, s’ha tret un xut en forma de vaselina que s’ha colat al fons de la xarxa. Tot i això, el Parets ha tingut el segon gol poc després en una jugada calcada al primer gol, però que Genís ha desfet amb una intervenció molt encertada. Al primer temps hi ha hagut molta igualtat, però el Taradell cada vegada rondava més la porteria rival. A la mitja hora Pau ha disposat d’una falta a la frontal de l’àrea, que ha sortit lleugerament elevada per sobre la porteria. El 2 a 1 ha arribat al minut 43, en una jugada iniciada per Èrik que ha robat la pilota al defensa, ha cedit buscant la passada a Vila, que no ha pogut superar la sortida del porter, però la pilota rebotada ha arribat a Èrik que molt ràpid ha xutat ras salvant l’estirada d’un defensa.

L’inici de la segona part ha estat clau. En la primera jugada, en els primers segons, Vila ha recollit una pilota llarga per superar el porter amb vaselina i posar el 3 a 1. I sense temps per pair el gol. Vila al minut 53 s’ha tret un xut ras des de la frontal que ha entrat fregant el pal dret. El 4 a 1 ha donat molta tranquil·litat al Taradell, que ha tingut uns minuts on ha jugat a plaer i molt concentrat.

El Parets, però, no ha abaixat els braços. Poc després ha avisat en un xut per la dreta que Genís ha enviat a córner. Cap al minut 70 en una altra arribada per la dreta, Genís ha hagut des desviar el xut. I poc després, de nou, han rondat el gol. Fins que ha arribat el 4 a 2 al minut 75. Ha coincidit en els deu minuts on el Taradell ha perdut la posició i el Parets ha apretat buscant retallar més diferències. Però el Taradell s’ha refet i ha aconseguit conservar el marcador amb uns últims minuts més plàcids.

Triomf que situa el Taradell a mitja taula classificatòria i amb 19 punts, abans de tancar la primera volta al camp del Caldes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments