Inici Actualitat El CP Taradell perd a la pista del Sant Cugat en el...

El CP Taradell perd a la pista del Sant Cugat en el primer partit del 2022 (5-3)

0
COMPARTIR

Derrota del Club Patí Taradell aquest dissabte a la tarda a la pista del Sant Cugat, en el primer partit del 2022. Els taradellencs sempre van anar a remolc en el marcador i van perdre per 5 a 3.

En cap moment, el Taradell va poder imposar el seu ritme. El Sant Cugat ja es va avançar als dos minuts de joc i als 6 minuts ja dominava per 2 a 0. Això va condicionar la primera part. El Taradell només va poder escurçar diferències a cinc minuts pel descans, quan Dani Rodríguez va aprofitar una falta directa per fer el 2 a 1. Però l’alegria va durar poc. Mig minut després els locals van diposar d’un penal que no van transformar en primera instància, però sí en la jugada seguida. Amb 3 a 1 es va arribar al descans.

A la represa, als 6 minuts Dani Rodríguez no va poder aprofitar una falta directa i els intents taradellencs d’escurçar diferències no van donar fruit fins a 10 minuts pel final, quan Pol Gallifa va fer el 3 a 2. El Taradell va pressionar de valent per buscar l’empat, però va cometre moltes faltes i això va propiciar una falta directa pels locals a falta de menys de 3 minuts, que va suposar el 4 a 2. A un minut del final en una altra falta directa el Sant Cugat va fer el 5 a 2 i en els darrers segons Sergi Pla va posar el 5 a 3 definitiu.

El CP Taradell es manté segon a la classificació, però veu com el liderat s’allunya més.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments