Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell arranja la zona esportiva del davant del pavelló

L’Ajuntament de Taradell arranja la zona esportiva del davant del pavelló

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell ha adequat en les darreres setmanes l’espai que hi ha al davant del pavelló i que havia estat un camp de futbol de sorra i últimament aparcament. L’actuació ha consistit en reordenar el solar per adequar-lo per a la pràctica de l’activitat esportiva i física.

S’ha delimitat la zona destinada a ús lúdic i esportiu i s’hi ha instal·lat una taula de ping-pong, dues porteries de futbol i un aparell per a fer exercicis físics de cal·listènia basats en l’esforç, la potència i la musculació.

La zona també s’ha regulat per a l’aparcament de vehicles a través de tanques que delmitin l’espai d’estacionament i protegeixen la zona esportiva. Al carrer de les Abelles s’han instal·lat unes baranes separadores per evitar l’accés directe a la zona del pavelló i de la pista de bàsquet cap al vial on passen els cotxes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments