Inici Actualitat Els Reis d’Orient es fan pregar, però arriben a Taradell en una...

Els Reis d’Orient es fan pregar, però arriben a Taradell en una cavalcada que arriba tots els barris

0
COMPARTIR

La cavalcada de Ses Majestats el Reis d’Orient va tornar a ser més llarga del normal a Taradell durant aquest 2022. Les carrosses dels Reis Mags van tornar a repetir un format com el de l’any passat per evitar aglomeracions i concentracions de gent. Tot i això, es va veure molta gent per seguir el pas de la cavalcada i, sobretot, en els punts de recollida de regals per a la mainada.

Amb una mica de retard producte del traçat més llarg, les carrosses dels Reis Mags van anar recorrent quasi tot el poble. Els tres Reis Mags anaven amb mascareta a causa de la Covid-19. Per primer any, també van visitar el barri de la Madriguera i d’aquesta manera van passar per tots els barris del poble. Van començar per la urbanització La Roca, per seguir pel barri de la Madriguera i ja entrar al centre del municipi. Una cavalcada que també va arribar cap a la Ronda Vilademany i els barris de Sant Miquel i Castellets per acabar el traçat fins al barri de Mont-rodon.

No hi van faltar les tradicionals atxes de barballó que posen el punt de misteri a l’arribada dels Mags amb el seu foc, el fum i l’olor.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments