Inici Actualitat Taradell repetirà una cavalcada de Reis més llarga, descentralitzada i sense aturades...

Taradell repetirà una cavalcada de Reis més llarga, descentralitzada i sense aturades per evitar aglomeracions

0
COMPARTIR

La cavalcada de Reis de Taradell 2022 tornarà a ser com la de l’any passat. És a dir, amb un recorregut més llarg, sense aturades i passant per molts més punts del poble perquè la gent no es concentri tant i es pugui distribuir més espaiosament. La Covid-19 tornarà a condicionar la tradicional arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient, però després de l’èxit de la fórmula del 2021, a Taradell no suposarà cap trasbals.

Això sí, els Reis d’Orient i els membres de la comitiva reial hauran de portar mascareta obligatòriament, segons el protocol decretat per les autoritats sanitàries. Els Reis Mags també es faran test d’antígens previs.

Recorregut i hora d’inici

El fet que la cavalcada sigui més llarga, d’uns 5 quilòmetres de recorregut, farà que torni a començar molt més d’hora que de costum. Com en l’any passat l’hora d’inici serà a les 6 de la tarda. Es començarà per la urbanització La Roca i està previst acabar al barri de Montrodon, perquè els veïns d’aquesta zona no hagin de fer desplaçaments cap al centre del poble. Com a novetat, aquest any també arribarà fins al barri de La Madriguera.

Es proposen uns punts assignats als taradellencs en funció d’on viuen o que la segueixin des dels balcons o portals si passa pel seu carrer. A més, la cavalcalda no s’aturarà en cap moment. També s’han determinat els punts de recollida dels regals per als nens i nenes de Taradell, que tinguin el tiquet corresponent.

Pel que fa a l’adoració al nen Jesús a l’església de Taradell i a la recepció a l’Ajuntament i el discurs del Rei Melcior, aquests es podran seguir en vídeo a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i de Ràdio Taradell.

La cavalcada comptarà amb les tres carrosses habituals amb els Reis Melcior, Gaspar i Baltasar, juntament amb la carrossa de l’estrella, la dels regals i la del carbó. Acompanyaran els Reis, un total de 60 patges.

6è Concurs d’Instagram

Per sisè any consecutiu, s’ha convocat el concurs d’instagram de fotografies relacionades amb la cavalcada i les atxes de barballó. El Grup de Recerca Local de Taradell conjuntament amb la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i la Comissió de Reis de Taradell organitzen aquest concurs per premiar la millor foto i la més original. Les fotografies es podran enviar entre el 5 i el 8 de gener.

El concurs està obert a tothom i les atxes de barballó hauran de ser presents a la fotografia. Per participar-hi cal penjar les fotos amb les etiquetes #JoVaigAmbAtxaDeBarballó i #ReisTaradell22 i seguir el perfil @bibliotaradell a instagram. Es poden publicar tantes fotos com es vulgui per usuari d’Instagram. El veredicte es farà públic el 20 de gener a través de les Xarxes Socials de la Biblioteca i els premis són un lot de llibres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments