Inici Actualitat Taradell tanca el 2021 amb la pitjor setmana de positius de Covid-19...

Taradell tanca el 2021 amb la pitjor setmana de positius de Covid-19 de tota la pandèmia

0
COMPARTIR

La gran transmissió de la variant Omicron de la Covid-19 s’està fent notar a Taradell. El municipi tancarà aquest any 2021 amb una setmana on cada dia ha superat el centenar de positius, essent la pitjor setmana de persones amb la malaltia des que va començar la pandèmia.

Segons dades que publica l’Ajuntament de Taradell i que es basen en xifres diàries que ofereix el Servei Català de la Salut, aquest dijous 30 de desembre hi havia a Taradell 185 positius de Covid-19. Una xifra altíssima que feia pujar la taxa de PCR’s positius per cada 100.000 habitants fins a l’índex de 2.809. Molt per sobre de la mitjana d’Osona que se situava a 1.872.

I la xifra podria ser molt més alta, ja que actualment molts positius no passen pel CAP si es detecten a partir de testos d’antígens fets a casa. Fa un any més o menys, els positius a Taradell oscil·laven entre la trentena o màxim quarantena de casos.

Durant tota aquesta última setmana del 2021 s’han superat els 100 casos positius. Per exemple, dilluns n’hi havia 116, dimarts 133, i dimecres n’eren 153. La setmana passada la tendència va començar a anar a l’alça fins a un màxim de 93 el divendres 24 de desembre, però s’havia començat el dilluns amb 35 casos positius.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments