Inici Actualitat 84 participants tanquen el 2021 amb la 12a edició de la Sant...

84 participants tanquen el 2021 amb la 12a edició de la Sant Silvestre de Taradell

0
COMPARTIR

Temperatura ideal per acomiadar el 2021 fent esport. Aquest 31 de desembre a la tarda a Taradell s’ha disputat la 12a edició de la Sant Silvestre, organitzada pel Centre Excursionista de Taradell. Una tradició esportiva que enguany ha reunit 84 participants, tots ells amb l’obligació de portar alguna disfressa o objecte nadalenc.

L’important no era competir sinó acomiadar l’any realitzant esport. Per això, la sortida s’ha donat en tres fases diferents per espaiar els participants i que no hi hagués aglomeració. A més, en els primers metres els participants havien de portar la mascareta obligatòriament.

El recorregut era exigent, ja que la Sant Silvestre de Taradell puja fins a l’Enclusa, el punt més alt del terme taradellenc. Els participants marxaven pel carrer Sant Sebastià, baixant pel carrer de Vic i el Vapor per anar a buscar can Mascarell, i tornaven per la mateixa masia però pel camí de la Tomba per passar pel costat de la capella de Santa Llúcia i anar a buscar el carrer de la Vila fins a la Plaça de les Eres, punt de sortida i arribada.

Només hi havia premis per a les millors disfresses. El premi a la millor disfressa femenina s’ha donat a Laura Aumatell i el de la millor disfressa masculina a Oriol Pujol. Els tres primers en arribar a la Plaça de les Eres han estat Jordi Pujol, Oriol Pujol i Marc Clapés, i les tres primeres Meritxell Parareda, Bruna Torrentbó i Laura Aumatell.

Al final, coca i cava per a tots els participants per tancar el 2021. Podeu veure més imatges en la següent galeria de fotos:

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments