Inici Actualitat Taradell ja compta amb una Cooperativa Sostenible per impulsar iniciatives energètiques més...

Taradell ja compta amb una Cooperativa Sostenible per impulsar iniciatives energètiques més sostenibles

0
COMPARTIR

El passat 13 de desembre es va constituir oficialment la nova comunitat energètica en una Assemblea que va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Taradell. Aquesta comunitat portarà per nom Cooperativa Taradell Sostenible i s’ha constituït amb 15 socis inicials.

Aquestes setmanes s’estan tramitant tots els requisits legals per deixar-la oficialment constituïda. L’objectiu és agrupar una comunitat de persones amb sensibilitat mediambiental i energètica per impulsar iniciatives al municipi que facin front a l’emergència climàtica i potenciïn la reducció dels gasos d’efecte hivernacle.

La Cooperativa té capital social a partir d’aportacions voluntàries i tindrà activitat empresarial de base col·lectiva sense ànim de lucre. Eugeni Vila n’és el seu president. No només se centrarà en l’àmbit energètic sinó que també treballarà sectors complementaris a través de tres comissions ja constituïdes: Energia i mobilitat que coordinarà Pau Rosique; Educació i informació que coordinadrà Carme Terricabres; i Agricultura, consum i economia que coordinarà Lourdes Pavia.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments