Inici Actualitat Tot a punt per tancar el 2021 amb la 12a edició a...

Tot a punt per tancar el 2021 amb la 12a edició a la Cursa de Sant Silvestre de Taradell

0
COMPARTIR

El Centre Excursionista de Taradell organitza aquest divendres 31 de desembre la 12a edició de la Cursa de Sant Silvestre. La prova tradicional per tancar l’any i pujar fins a l’Enclusa, el punt més alt de Taradell.

Com és habitual, la prova, sense caire competitiu, començarà a les 4 de la tarda i tornarà a fer-ho des de La Plaça de les Eres. A partir d’una hora abans de l’inici es podran fer les inscripcions que tindran un preu de 5 euros.

El recorregut té uns 8 quilòmetres i puja per la Codina cap a l’Enclusa i tornar a baixar passant per Mansa i can Mascarell. Al final, els participants podran degustar coca i cava. Serà obligatori l’ús de mascareta a la sortida i a l’arribada.

Com és habitual els participants han de portar alguna disfressa o anar guarnits d’alguna part del cos. Hi haurà premis a la millor disfressa masculina i femenina.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments