Inici Actualitat Convocada una nova neteja popular de l’entorn de Taradell per aquest dimecres

Convocada una nova neteja popular de l’entorn de Taradell per aquest dimecres

0
COMPARTIR

Fa exactament un any es va fer per primera vegada una neteja de l’entorn de Taradell, coincidint amb la iniciativa europea Let’s clean up. Aquest dimecres 29 de desembre l’Ajuntament de Taradell ha tornat a organitzar una matinal per netejar algunes zones de l’entorn.

La convocatòria és entre les 10 i 2/4 d’11 del matí a la Plaça de les Eres. Allà als grups participants se’ls proporcionaran guants i bosses de deixalles i s’apuntarà la zona que hagin escollit netejar. En acabar l’activitat, les bosses de deixalles que hauran deixat els participants a les seves zones seran recollides per la Brigada Municipal.

Fa un any hi van participar uns 80 participants que van recollir 350 quilograms de deixalles, residus i escombraries per l’entorn natural taradellenc.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments