Inici Actualitat El CP Taradell cau estrepitosament a Alpicat en una mala segona part...

El CP Taradell cau estrepitosament a Alpicat en una mala segona part i amb polèmica per la Covid (7-1)

0
COMPARTIR

Derrota contundent del Club Patí Taradell aquest dimecres al vespre en el partit que li restava pendent a la pista de l’Alpicat. Els taradellencs van perdre per 7 a 1 en un segon temps dolentíssim.

Ja el partit es presentava estrany, no només per jugar-se entre setmana, sinó perquè els locals tenien dos casos de positiu de Covid-19 i dos més pendents de confirmació, i la Federació Espanyola de Patinatge no va decretar l’ajornament del matx. Diversos jugadors taradellencs ho van denunciar a les xarxes socials i els dos clubs estaven d’acord en ajornar el partit. La normativa preveu la suspensió del partit en cas de quatre positius en un dels dos conjunts.

En quant al partit, el Taradell sempre va anar a remolc des de l’inici. Als 3 minuts els locals feien ja l’1 a 0. Quatre minuts més tard Xavier Crespo posava l’empat a 1, però a falta de 10 minuts arribava el 2 a 1, resultat al descans.

La segona part va començar a girar-se als 7 minuts quan Xavier Crespo va veure la targeta blava i l’Alpicat va aprofitar la falta directa per fer el 3 a 1. Tres minuts després arribava el 4 a 1 i a 8 minuts pel final Albert Benito va ser amonestat primer amb blava i després amb targeta vermella. La falta directa pels locals va suposar el 5 a 1. Un minut després el 6 a 1 i ja en els darrers segons de partit el 7 a 1 definitiu.

El CP Taradell que fins al partit era l’equip menys golejat, en va rebre 7. La derrota el deixa encara segon, però a quatre punts del liderat amb els mateixos partits disputats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments