Inici Actualitat El CP Taradell remunta davant del Barça i s’acosta al liderat (3-2)

El CP Taradell remunta davant del Barça i s’acosta al liderat (3-2)

0
COMPARTIR

Triomf doble per al Club Patí Taradell aquest dissabte al pavelló El Pujoló. Els taradellencs van guanyar al Barça B per 3 a 2 i també van retallar dos punts al líder, el Vilafranca que no va passar de l’empat a Sant Just Desvern.

El partit davant del Barça B no va ser fàcil, ja que el CP Taradell va haver de remuntar en dues ocasions. Als primers minuts molt tempteig i igualtat, fins que al minut 9 el Barça va aprofitar un penal per posar el 0 a 1. A falta de 9 minuts per al descans, Víctor Crespo va aprofitar una falta directa per posar l’empat. Però, de nou i de penal a falta de dos minuts pel descans, l’equip blaugrana es va tornar a avançar. Amb 1 a 2 es va arribar a la mitja part.

L’empa a 2 va arribar al minut 7 i obra de Dani Rodríguez. Tot seguit, el Barça va poder avançar-se en una falta directa, però Albert Dalmau va desfer l’oportunitat. A 11 minuts pel final va arribar el 3 a 2. Dani Rodríguez va aprofitar una falta directa executada en xut per avançar per primer cop als taradellencs en el marcador. Fins al final, el CP Taradell va saber mantenir l’avantatge i aguantar el resultat.

Victòria que situa el CP Taradell amb 19 punts, a 4 del líder però amb un partit pendent.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments