Inici Actualitat La UD Taradell reacciona amb un triomf en el derbi contra l’OAR...

La UD Taradell reacciona amb un triomf en el derbi contra l’OAR Vic (2-0)

0
COMPARTIR

Victòria necessària per a una UD Taradell, que va guanyar per 2 a 0 a l’OAR Vic aquest dissabte a la Roureda. En el derbi els taradellencs van fer bo el factor camp i van sumar els tres punts després de cinc jornades on només havien col·leccionat derrotes.

El partit contra l’OAR Vic es plantejava com a vital per als dos equips, necessitats de puntuar. El Taradell va començar el partit de forma immillorable, ja que al minut 2 Oriol Vila rebia una passada profunda de Pau, per superar el porter vigatà amb un xut col·locat. El gol, però, no va donar tranquil·litat als taradellencs. Tot i això, podrien haver sentenciat durant la primera meitat. Poc després en una centrada per la dreta, Vila tocava d’esperó per enviar a fora. Al minut 18, Canó, en una acció ràpida, cedia cap a Vila que xutava creuat, però la pilota topava amb el porter. Al minut 26 era Font qui en la sortida d’un córner xutava al cos del porter des del segon pal. I un minut després, arribava davant del porter des de la dreta però el seu xut no el superava. Mentrestant, l’OAR Vic a la primera meitat va tenir arribades perilloses. Sobretot, un parell. Primer en una acció que sortia lleugerament desviada en un xut per l’esquerra, i més tard en una centrada per l’esquerra molt perillosa.

Al segon temps, l’OAR es va estirar més buscant l’empat. El Taradell va saber controlar els primers minuts i, a mesura, que passaven va anar de menys a més. Els vigatans van disposar d’alguns córners perillosos i un parell de rematades de cap, una d’elles que va obligar a Jona a una bona intervenció. El Taradell, les va tenir més a la part final. Primer en una jugada per l’esquera amb centrada de Tisora i rematada de cap desviada. També en algunes accions per la dreta amb centrades de Ventura. A la part final, Erik va disposar d’un xut creuat que va obligar a rebutjar al porter. I al minut 84 va arribar el 2 a 0. Recuperació de Coma al mig del camp que va cedir a Cirera, que davant la sortida d’un defensa va obrir a Vila que va superar amb encert el porter. Minuts després, de nou Erik en una acció individual va enviar la pilota a la base del pal.

Al final 2 a 0 i el Taradell que suma 13 punts i trenca una mala ratxa de resultats per agafar aire durant la parada nadalenca. El proper partit serà després de Reis, en un nou derbi a la Roureda contra el Torelló.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments