Inici Actualitat El CP Taradell posa la directa i goleja el Shum Frit Ravich...

El CP Taradell posa la directa i goleja el Shum Frit Ravich en el partit intersetmanal (8-3)

0
COMPARTIR

Nova golejada del Club Patí Taradell a l’Ok Lliga Plata sud. Els taradellencs en un partit endarrerit, corresponent a la jornada 7, van derrotar per 8 a 3 al Shum Frit Ravich aquest dimarts al vespre al pavelló municipal El Pujoló.

Els taradellencs, que a l’inici de lliga els costava més marcar, han agafat la directa a porteria contrària. Només començar Tino Molera va fer l’1 a 0, però pocs segons després empataven els visitants. Al minut 6 i mig, de nou, el Taradell es posava per davant en el marcador amb un gol de Xavier Crespo. A l’equador del primer temps, però, una doble blava directa per Xavier Crespo i Dani Rodríguez va donar l’opció als visitants per empatar, però no van aprofitar una falta directa. Ja a la part final van arribar més gols. Marc Soler va fer el 3 a 1 i Tino Molera el 4 a 1. Els visitants van fer el 4 a 2 just abans del descans.

La segona part va començar amb una falta directa desaprofitada pel Taradell, però tot seguit gol de Víctor Crespo. I pocs minuts després el 6 a 2, obra de Dani Rodríguez. Els visitants van aprofitar un penal per fer el 6 a 3 a l’equador del segon temps, però no van reaccionar, ja que un minut després Víctor Crespo posava el 7 a 3 de penal. En els últims minuts, el mateix jugador de falta directa va posar el definitiu 8 a 3.

Resultat que deixa el CP Taradell en la segona posició, en solitari, a 6 punts del líder i encara amb un partit pendent.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments