Inici Actualitat La UD Taradell suspèn la tradicional Quina de Nadal per culpa de...

La UD Taradell suspèn la tradicional Quina de Nadal per culpa de la Covid-19

0
COMPARTIR

La UD Taradell ha decidit suspendre l’organització de la Quina de Nadal, prevista per al proper 18 de desembre. La incidència de la Covid-19 i les dades a l’alça han estat els motius per decidir la suspensió.

D’aquesta manera, la junta directiva de la UD Taradell es considera que “a hores d’ara, tal i com està la situació de la pandèmia, no es donen les condicions per celebrar l’esdeveniment tal i com el coneixem, ja que entre d’altres normatives, hauríem de reduir l’aforament de la sala per respectar les distàncies seguretat, durant les més de quatre hores que dura l’acte no es podria consumir dins la sala, s’hauria de portar la mascareta en tot moment i no es podria circular per la sala”. Aquests són els motius que han decidit per suspendre-la, esperant que es pugui tornar a celebrar el 2022.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments