Inici Actualitat Gerard Paredes i Carola Danés, guanyadors del 9è Concurs de Fotografia Memorial...

Gerard Paredes i Carola Danés, guanyadors del 9è Concurs de Fotografia Memorial Lluís Tuneu i el Concurs d’Instagram

0
COMPARTIR

Aquest divendres s’han lliurat els premis del 9è Concurs de fotografia Memorial Lluís Tuneu i el concurs d’instagram, centrats en els actes de la Festa d’en Toca-Sons. Gerard Paredes i Carola Danés han estat els guanyadors del concurs de fotografia i el concurs d’instagram, respectivament.

toca canalla taradell 201
1r Premi Memorial Lluís Tuneu

Del Concurs de Fotografia Memorial Lluís Tuneu, el primer premi ha estat per la foto ‘Confetti per tothom!’ de Gerard Paredes de Taradell. De premi s’ha endut un trofeu i un sopar per a dues persones en un restaurant del municipi. El segon premi, també amb un trofeu i un sopar per a 2 persones, ha estat per la foto anomenada ‘Compte!’ de Genís Sañé i, el tercer premi, reconegut amb un trofeu, és per la foto ‘Tristesa’ de Miquel Vilardell.

Per altra banda, el concurs d’Instagram, la foto guanyadora ha estat obra de Carola Danés i el segon premi per Cinta Gonzàlez. Com a premi s’han endut un trofeu cadascuna, i també un sopar per a dues persones per a la guanyadora.

1r Premi concurs instagram

El jurat del concurs estava integrat aquest any pels fotògrafs Paco Marxant, Josep Bosch, de l’Arxiu Fotogràfic de Taradell, i Marta Ramírez, membre d’Istaosona.

Les fotografies presentades i finalistes es poden veure exposades a la sala d’exposicions del Centre cultural Costa i Font fins al 27 de desembre.

toca canalla taradell 2021
2n Premi Memorial Lluís Tuneu
toca-sons taradell 2021
3r Premi Memorial Lluís Tuneu
2n Premi Concurs Instagram
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments