Inici Actualitat Victòria claríssima del TT Mont-rodon davant del Torelló B

Victòria claríssima del TT Mont-rodon davant del Torelló B

0
COMPARTIR

Segona victòria del TT Mont-rodon de la temporada a casa davant el TT Torelló B per 7 a 0. Va ser un partit treballat però que aquest cop la sort va estar de cara per els taradellencs que es van endur tots els partits jugats, fins i tot el partit de dobles, el més igualat. Van jugar: Jordi Forcada (2,5), Jaume Cunill (2,5) i Rafel Montenegro (2).

Amb la victòria en aquest partit, el TT Mont-rodon tanca la primera volta de la lliga amb 6 punts i en vuitena posició per davant dels dos equips del TT Torelló. La segona volta començarà el dissabte dia 18 de desembre rebent el Girbau Vic TT B a casa, just abans de la parada per les festes de Nadal.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments