Inici Actualitat Dissabte es presenta el quart volum del llibre ‘Nou Vint-i-u’

Dissabte es presenta el quart volum del llibre ‘Nou Vint-i-u’

0
COMPARTIR

La biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell acollirà aquest dissabte a les 11 del matí la presentació del quart volum del llibre ‘Nou vint-i-u. Taradell història, imatges i memòria.

L’acte, obert a tothom, arriba després que a principis d’abril de 2019 es presentés el tercer i darrer volum d’estudis i monografies de temàtica taradellenca que coordina Salvador Solagran. En aquest nou volum s’hi podran llegir sis noves monografies i estudis que se centraran en temes com ‘Taradell i el tren. Història del baixador Taradell Mont-rodon‘, ‘Noticies del passat de Taradell’, ‘Imatges sobre teulades‘, ‘Creixement i modernització de Taradell. Construccions i evolucio urbana 1910/1950‘, ‘Una aproximació a la literatura taradellenca fins a principis del segle XX‘ i ‘Catàleg actualitzat de la fauna de Taradell‘.

La col·lecció de monografies va néixer per Sant Jordi de l’any 2016. El segon volum es va presentar a finals del 2017, mentre que el tercer va ser a l’abril de 2019.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments