Inici Actualitat La botifarra d’ou de la Carnisseria Codina reconeguda al concurs ‘Fet a...

La botifarra d’ou de la Carnisseria Codina reconeguda al concurs ‘Fet a Osona, aliments excel·lents’

0
COMPARTIR

La botifarra d’ou de la Carnisseria Codina de Taradell ha estat reconeguda en el concurs ‘Fet a Osona, aliments excel·lents’, que aquest dijous va a donar a conèixer els guanyadors.

Xevi i Anna Codina, gerents de Carnisseria Codina, van recollir el reconeixement. La botifarra d’ou, segons expliquen, “no té cap secret, està elaborada de la forma més artesanal possible i amb mota cura i utilitzant productes de proximitat, ous de gallines felices, panxeta i carn magre de porcs de raça d’horoc”.

En total, es van escollir 6 productes que van ser els més votats i que juntament amb la IGP Llonganissa de Vic, conformaran la cistella guanyadora del ‘Fet a Osona, aliments excel·lents’. Aquests productes representaran turística i gastronòmicament la nostra comarca durant els propers 3 anys, fins a la propera edició del concurs, a través d’una cistella agroalimientària.

També formen part d’aquesta cistella el format jove de cabra de formatges Riudavets de l’Esquirol, la ratafia Bosch reserva de Sant Quirze de Besora, el pa de 7 llavors de Mas Carbó Pagesos Forners de Manlleu, el pa de pessic de la Pastisseria El Bruguer de Vic, el caldo silvestre de la Sambucus Cooperativa de Manlleu.

Fet a Osona és una iniciativa de productors i elaboradors de productes de proximitat, productes d’Osona i productes ecològics amb l’objectiu comú de donar a conèixer els seus productes. Fetaosona és una iniciativa de la Xarxa de Productes de la Terra i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments