Inici Actualitat La UD Taradell perd el derbi davant del Gurb en un partit...

La UD Taradell perd el derbi davant del Gurb en un partit amb poques ocasions (0-1)

0
COMPARTIR

Derrota per la mínimia del Segona Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda en el derbi contra el Gurb. Els visitants han guanyat el partit, aprofitant un error defensiu a la primera part, en un derbi amb poques ocasions.

El partit ha començat amb molta igualtat i molt prudència per part dels dos equips. Els dos equips no patien en els primers minuts. El Gurb ha avisat a l’equador del primer temps en un xut creuat per l’esquerra que ha sortit desviat. El Taradell ho ha intentat en una arribada també per l’esquerra amb centrada de Vila que un defensa ha enviat a córner. Els visitants, a més, han estat a punt de regalar el gol en una cessió al porter, que aquest no ha encertat a xutar i la sort que ha tingut, ha estat que la pilota no anava en direcció a porteria i s’ha convertit en un córner. El Gurb amb desplaçaments llargs i complicant-se poc la vida, ha trobat el gol al minut 34, quan en una sortida fallida de pilota del Taradell els visitants han interceptat la pilota i han finalitzat amb un xut col·locat des de l’àrea gran. Era el 0 a 1 i el gol ha afectat al Taradell, que fins a la mitja part només ha arribat en una jugada per la dreta que ha acabat en una centrada que no ha trobat rematador.

Al segon temps, el Taradell ha fet un triple canvi i ha sortit disposat a remuntar. Ha apretat més, però ha trobat poca claredat d’oportunitats. Els visitants s’han dedicat a deixar passar els minuts i a mirar si trobaven una ocasió aïllada o alguna pilota en llarg per sentenciar. L’arribada més clara l’han tingut al minut 86 en un xut des de l’esquerra que Genís ha enviat a córner. Pel Taradell, també l’ocasió més clara en els darrers minuts amb un xut de Guillem Freixas des de la dreta que ha rebutjat el porter.

Al final resultat de 0 a 1 i quarta derrota consecutiva del Taradell, que no troba el premi en forma de punts en les darreres jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments