Inici Actualitat Taradell recorda les dones assassinades en el Dia internacional de l’eliminació de...

Taradell recorda les dones assassinades en el Dia internacional de l’eliminació de la violència contra les dones 2021

0
COMPARTIR

Aquest dijous 25 de novembre Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra les dones Taradell va fer un acte de memòria a totes les dones assassinades durant el 2021. Al davant de l’església Sant Genís es va ornamentar el parterre amb un gran llaç lila.

En aquest acte es va llegir el manifest institucional i es van encendres moltíssimes espelmes, una per cada dona assassinada durant aquest any.

Un dia abans, el 24 de novembre, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font va acollir la xerrada ‘Quan el racisme i el feminisme es troben’, organitzada per Som Dones, amb una gran assistència de públic. Es va fer un debat amb la participació de sis dones de diferents nacionalitats, moderat per Laia Camprubí, per parlar de prejudicis i opressions.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments