Inici Actualitat Dissabte obertura dels llums de Nadal i tret de sortida a la...

Dissabte obertura dels llums de Nadal i tret de sortida a la campanya nadalenca de l’Agrupació de Botiguers de Taradell

0
COMPARTIR

L’Agrupació de Botiguers de Taradell i l’Ajuntament de Taradell donen el tret de sortida a la campanya nadalenca aquest dissabte 27 de novembre a la tarda. A partir de les 5 de la tarda hi haurà xocolatada popular a la cruïlla del Passeig Domènec Sert i la carretera de Mont-rodon.

La iniciativa servirà per donar el tret de sortida a l’encesa de llums de Nadal a Taradell i a la campanya nadalenca de l’Agrupació de Botiguers (ABT). Enguany, els clients que comprin en els comerços associats i que passin la targeta TCT entraran en el sorteig de 1.200 euros en vals de compra. La campanya ja està activa i finalitzarà el 7 de gener.

L’acte de dissabte finalitzarà amb un castell de focs a l’Espai 1 d’Octubre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments