Inici Actualitat La UD Taradell perd per la mínima al camp del Cardedeu (2-1)

La UD Taradell perd per la mínima al camp del Cardedeu (2-1)

0
COMPARTIR

Derrota per 2 a 1 del Segona Catalana de la UD Taradell aquest diumenge al migdia al camp del Cardedeu. Els taradellencs en un mal partit no han pogut puntuar a camp contrari.

El partit ha començat amb un equip local més intensiu i incisiu i avisant en els primers minuts. Tot i així, el Taradell amb arribades per l’esquerra s’ha anat estirant. Plade Puigdesens amb un xut desviat i Vila amb un xut fluix, han portat les ocasions a porteria contrària. El Cardedeu a la mitja hora de joc podria haver marcat en una centrada que ha rematat un jugador local i entre Tek i Jona han pogut rebutjar. L’1 a 0 ha arribat al minut 40 en una pilota rebutjada al mig del camp que cap taradellenc ha disputat de cap i ha acabat amb una passada en profunditat perquè els locals marquessin en l’u contra u davant Jona. Un minut després el Cardedeu ha estat a punt de tornar a marcar, en una jugada per la dreta i centrada que Tek ha pogut rebutjar a córner.

El descans no ha servit per renovar idees. I el Taradell ha concedit massa facilitats, en un córner als 8 minuts que un jugador local ha rematat completament sol per posar el 2 a 0. El Taradell, faltat d’idees i amb poca intensitat i concentració, no ha entrat al partit fins al minut 20 quan Cirera ha caçat una pilota solta dins l’àrea per fer el 2 a 1. Això ha donat esperances als taradellencs. Tek, pocs minuts després, ha rematat una falta lateral però la pilota ha anat al lateral de la xarxa. Els visitants han disposat d’una falta directa per marcar, però Jona ha intervingut per enviar a córner. En els darrers minuts el Taradell ha apretat buscant l’empat, però no ha trobat el camí del gol.

Tercera derrota consecutiva dels taradellencs que es mantenen amb 10 punts després de 8 jornades. El proper dissabte reben la visita del Gurb, en el derbi osonenc.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments