Inici Actualitat Taradell es bolca, un any més, a denunciar la violència envers les...

Taradell es bolca, un any més, a denunciar la violència envers les dones

0
COMPARTIR

Amb motiu del Dia internacional de la violència envers les dones, Taradell ha organitzat diversos actes i iniciatives per conscienciar i denunciar aquesta xacra social. Enguany hi ha teatre, xerrades, actes de record i concentracions.

L’acte més matiner serà una obra de teatre-fòrum sobre la violència de gènere en la parella, que tindrà lloc aquest dissabte 20 de novembre a les 7 de la tarda al Centre cultural Costa i Font, organitzada per l’Ajuntament de Taradell. Sota el títol ‘Sense límits’ se centra en la vida quotidiana d’una parella amb un nadó.

El dimecres 24 de novembre a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font tindrà lloc la xerrada ‘Quan el racisme i el feminisme es troben’, organitzada per Som Dones. Serà un debat amb quatre dones de diferents nacionalitats, moderat per Laia Camprubí. Tot seguit, s’inaugurarà l’exposició ‘Per ser nena’, cedida per l’Institut Català de les Dones i que es podrà veure a can Costa i Font.

El dijous 25 de novembre, dia central, començarà amb un acte a les 7 de la tarda davant de l’església, on Som Dones farà un record i memòria a totes les dones assassinades durant el 2021. Es llegirà el manifest institucional i s’encendrà una espelma en memòria de cada una de les dones assassinades, envoltant un llaç lila situat al parterre del davant de l’Església Sant Genís.

A les 9 del vespre al Centre cultural Costa i Font es posarà en escena l’obra de teatre ‘Els llops’, dirigida Esther Solans i interpretada per Canya que no és conya. Està basat en el judici contra la Manada. Les entrades (7 euros anticipades i 8 a taquilla) es poden adquirir al bar de Can Costa o al telèfon 664 60 80 99. L’obra de teatre es tornarà representar el divendres 26 de novembre a les 9 del vespre.

Finalment, el dissabte 27 de novembre a les 12 del migdia tindrà lloc una concentració contra la violència masclista, que organitza Som Dones cada últim dissabte de mes davant de l’Ajuntament de Taradell.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments