Inici Actualitat Taradell se suma a la Setmana europea de la prevenció de residus...

Taradell se suma a la Setmana europea de la prevenció de residus amb una exposició i un taller de costura creativa

0
COMPARTIR

En el marc de la Setmana europea de la prevenció de residus que se celebra del 20 al 28 de novembre, Taradell s’hi suma a través d’una sèrie d’activitats a través de la Mancomunitat La Plana.

Una d’elles és un taller de costura creativa gratuït i obert a tothom. Tindrà lloc el divendres 19 de novembre a partir de 2/4 de 7 de la tarda al Centre cultural Costa i Font. Anirà a càrrec de l’Associació Back to Eco i es donarà una segona vida a texans vells per convertir-los en una bossa tote, un moneder o un objecte per a la llar. L’aforament és limitat i cal fer reserva a  mediambient@mancoplana.cat o al 93 812 41 67 Ext. 5.  

També es pot veure a partir de divendres a Can Costa l’exposicióEls últims plàstics’, basat en art reciclat amb residus plàstics. Les obres estan fetes per l’alumnat dels centres educatius dels municipis mancomunats. El projecte ha consistit en donar una segona vida als plàstics a través de la creació artística i actuar a favor de la prevenció de residus. La inauguració tindrà lloc el  divendres 19 just abans del taller.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments