Inici Actualitat La UD Taradell mereix puntuar contra el Llavaneres, però perd a les...

La UD Taradell mereix puntuar contra el Llavaneres, però perd a les acaballes del partit (3-1)

0
COMPARTIR

Resultat totalment injust i enganyós el del partit d’aquest dissabte entre el Llavaneres i la UD Taradell. Els taradellencs han acabat perdent per 3 a 1, en un partit on a la segona part han estat superiors i haurien pogut guanyar el matx.

Només començar als 5 minuts en una pèrdua de pilota del Taradell, els locals s’han avançat al marcador gràcies a un xut col·locat. Començava malament el matx pels taradellencs que, de mica en mica, han anat agafant confiança. Plade Puigdesens al minut 17 ha obligat al porter a enviar a córner un xut des de la frontal. A la mitja hora de joc, Vila ho ha provat per l’esquerra en un xut creuat que ha sortit desviat. Els locals ho havien provat en un parell de xuts desviats. Al minut 37 el Taradell ha tingut la més clara per empatar, quan Tusell ha recuperat una pilota i per la dreta ha centrat perquè Cirera rematés de primeres enviant la pilota fregant el pal. Abans del descans, una falta indirecta dels locals dins de l’àrea taradellenca ha acabat amb un xut des de la frontal que Genís ha enviat a córner.

La segona part ha arribat amb dues arribades matineres dels locals, però a partir de llavors el partit ha estat del Taradell. Vila ha avisat en els primers minuts. Al quart d’hora, triple canvi taradellenc que ha suposat el debut de Marc Bassas. Al minut 66 ha arribat l’empat quan Oriol Vila ha resolt amb una vaselina davant del porter. El Taradell ha seguit apretant i ha disposat d’ocasions per marcar. Pau ha enviat un xut massa elevat, Bassas ho ha provat amb un xut centrat des de la fronta i Coma també ho ha intentat. Però l’ocasió més clara ha arribat al minut 74 en una jugada que Vila ha rematat i la pilota ha tocat el travesser i ha marxat per sobre la porteria.

El Taradell tenia el partit a les seves mans, però al minut 86 en una arribada per l’esquerra ha arribat un gol desgraciat. La centrada ha acabat topant amb els peus de Tisora i ha sortit rebotada cap a un jugador local que estava totalment sol i ha pogut marcar d’un xut creuat. Els locals no havien generat res de prerill des dels primers minuts del segon temps. Fins al final el Taradell ho ha intentat a la desesperada i s’ha bolcat per buscar l’empat. I en l’últim segon de partit els locals han fet el tercer.

Primera derrota fora de casa i segona de la lliga pels taradellencs, que es mantenen amb 10 punts després de 6 jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments