Inici Actualitat El professor de l’Escola de Música de Taradell, Sergi Gutiérrez, completa el...

El professor de l’Escola de Música de Taradell, Sergi Gutiérrez, completa el seu manual sobre guitarra

0
COMPARTIR

Sergi Gutiérrez, director i professor de l’Escola de Música de Taradell, acaba d’editar un llibre centrat en l’instrument de la guitarra i les cançons populars. Es tracta de ‘La guitarra al teu abast’ i s’acaba d’editar la segona part.

Gutiérrez ja va publicar el primer volum l’any 2012 i ara edita la segona part on recull diverses cançons populars catalanes amb l’objectiu d’acostar la guitarra tant a grans com petits. A aquest segon volum li seguirà un tercer, amb data de publicació encara no concretada.

El llibre està editat per Dinsic, editorial barcelonina especialitzada en el coneixement i la producció musical.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments