Inici Actualitat L’Hotel del Terror arriba aquest dissabte a la Font Gran de Taradell

L’Hotel del Terror arriba aquest dissabte a la Font Gran de Taradell

0
COMPARTIR

El Servei d’Informació Juvenil El Puntal, juntament amb un grup de sis joves, organitza aquest dissabte 6 de novembre l’Hotel del Terror. Es tracta d’una iniciativa que tindrà lloc a la Font Gran.

L’Hotel del terror és una proposta que va sorgir des del Servei d’Informació Juvenil El Puntal per poder oferir més activitats durant l’any destinades a adolescents (joves de 12 a 16 anys) i ampliar les activitats fora de la temporada d’estiu, quan n’hi ha menys.

L’activitat està adreçada als adolescents, amb una edat superior als 12 anys. Consisteix en un túnel del terror amb un fil conductor, un hotel abandonat, relacionant-ho amb què antigament a la Font Gran hi havia un hotel molt popular on s’hi allotjava la classe alta de Barcelona però estranyament els propietars van tancar les portes i mai més es va tornar a obrir. En les darreres setmanes s’ha anat construint tot el material necessari, tant vestuari, com personatgesi decoració.

Les inscripcions s’han de fer enviant un missatge o trucant al 600347165 i es poden fer individualment o amb grups de fins a 6 persones. També es pot inscriure a través de l’instagram @puntaljove.

Paral·lelament, el Consell de Joventut de Taradell organitzarà el mateix dissabte a partir de les 9 del vespre la Castanyada Jove, amb un sopar a Can Costa i música. L’entrada és per a majors de 18 anys i costa 12 euros (inclou el sopar i un xarrup o cervesa).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments