Inici Actualitat Tres taradellencs obtenen medalla al Campionat d’Espanya de raids hípics 2021

Tres taradellencs obtenen medalla al Campionat d’Espanya de raids hípics 2021

0
COMPARTIR
Podi en categoria aleví a la prova de 40km per equips al Campionat interautonomies

Sanlúcar de Barrameda va acollir el passat dissabte 30 d’octubre la Copa Interautonomies de raid 2021. La prova també servia per disputar la Copa de Cavalls Joves i el Campionat d’Espanya aleví/infantil. Tres taradellencs (Maria Franch, Maria Reig i Àngel Ballesteros) van obtenir medalla, formant part de l’equip de genets del Ponicat (que també formaven Paula Roquer i Paula Camps).

A nivell individual, l’Àngel Ballesteros va proclamar-se subcampió d’Espanya en categoria aleví en la prova de 60 km. Mentre que en el mateix campionat Maria Franch va aconseguir la plata en la prova de 40 km.

Podi d’Àngel Ballesteros, subcampió d’Espanya aleví

A nivell d’equips, la Copa Interautonomies es va disputar sobre tres proves de velocitat controlada: una de 80 km amb 3 fases i a una velocitat màxima de 16 km/hora; una altra de 63,6 km també amb 3 fases i una màxima de 15 km/hora; i l’última de 43,6 km amb dos fases i una màxima també de 15 km/hora. En total van participar un total de 65 binomis amb el conjunt de totes les carreres. 

Catalunya va classificar 12 binomis dels 15 participants, adjudicant-se l’or en la prova de 40 km amb l’equip format per: Paula Camps muntant Congo, Paula Roquer muntant Joli Safinat,  Maria Reig muntant Perkam du Magny, la taradellenca Maria Franch muntant Absis de Montfluq i Marc Salvans muntant Guisadeel SS 50%. La plata per equips va ser per Madrid i el bronze per Andalusia. En aquesta categoria Absis de Montfluq muntat per la taradellenca Maria Franch es va endur la plata en la copa cavalls joves. 

En la prova de 60 km l’or va ser per l’equip català format per: el taradellenc Àngel Ballesteros muntant High Strung, Gal·la Ferrer muntant SW Iornela, Laia Pérez muntant SW Jasthina, Lola Rabanete muntant El Montassar i Guim Casellas muntant Fareed de Gima. La plata per equips va ser per Galícia i el bronze per Andalusia. 

En la prova 0* la plata va ser ser per l’equip català format per: Gil Costa muntant Aigoual Diaelti, Marçal Vizcaino muntant SW Himerif, Bruna Baranera muntant SW Idayrika, Laia Requena muntant Mario i Gerard Casas muntant Capra Pyrenaica. L’or per equips va ser per Andalusia.

En la prova combinada Catalunya es va endur l’Or i la Plata va ser per Andalusia.

Àngel Ballesteros
Maria Franch i Maria Reig
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments