Inici Actualitat Aniol Florensa guanya el premi literari de novel·la negra Vilassar de Noir...

Aniol Florensa guanya el premi literari de novel·la negra Vilassar de Noir 2021

0
COMPARTIR

El veí de Taradell, escriptor i guionista, Aniol Florensa, va guanyar aquest dissabte el Premi Vilassar de Noir de novel·la negra en català. Ho va fer amb l’obra ‘Lladrucs a les estrelles’. Es tractava de la tercera edició d’aquest premi literari, convocat per Llibres del Delcite i Vilassar de Noir.

Segons el jurat, és una proposta “arriscada, extrema i salvatge” que “s’allunya del costumisme” d’altre propostes negres actuals. ‘Lladrucs a les estrelles’ narra una història negra ambientada al Baix Maresme amb molt d’humor.

Com a premi la novel·la ‘Lladrucs a les estrelles’ serà publicada per Llibres del delicte, editorial especialitzada en novel·la negra, tant en e-book com en llibre durant el 2022. El premi també consisteix en 2.500 euros per al guanyador, en concepte de drets d’autor per l’edició de l’bora premiada.

Aniol Florensa ja té publicades diverses novel·les, com ‘Kentucky’ (2017) o ‘L’últim esmolet’ que precisament va presentar a Taradell el 2019. Actualment, és membre del jurat del Premi Solstici de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments