Inici Actualitat El CP Taradell pateix la primera derrota a la pista del Rivas...

El CP Taradell pateix la primera derrota a la pista del Rivas Las Lagunas (5-1)

0
COMPARTIR

A la jornada 3 va arribar la primera derrota del Club Patí Taradell a l’Ok Lliga Plata sud. Els taradellencs es van veure clarament superats pel CP Rivas Las Lagunas en un partit que va acabar un 5 a 1 al marcador.

No va ser el dia del CP Taradell. Al minut i mig de començar ja va desaprofitar un penal a favor quan Víctor Crespo no va transformar-lo. La igualtat es va mantenir, fins que a 9 minuts pel descans els locals van obrir el marcador amb l’1 a 0. El partit es va començar a posar molt complicat quan en els darrers 5 minuts del primer temps van arribar dos gols més dels locals. Amb 3 a 0 es va arribar al descans.

A la segona part, als 7 minuts el Taradell va tenir una nova ocasió per entrar dintre del partit, en una falta directa que no va poder convertir en gol Dani Rodríguez. Pocs segons després els locals es quedaven en inferioritat a causa d’una targeta blava. I Pol Gallifa va tenir una nova falta directa, però no va aprofitar. No era el dia dels taradellencs de cara a porteria.

Tot i això, a falta de 7 minuts per la conclusió, Víctor Crespo va donar esperances quan va fer el 3 a 1. Les esperances van durar un minut, ja que els locals van aprofitar una falta directa per posar el 4 a 1 que semblava sentenciar el partit. Ja en l’últim minut va arribar el definitiu 5 a 1.

El CP Taradell baixa fins a la sisena posició, però està a només un punt del liderat, ja que els equips de davant no van aprofitar tampoc la jornada.

En la propera jornada el CP Taradell rep el Sant Just que no coneix la victòria encara.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments