Inici Actualitat La UD Taradell segueix amb la bona ratxa i venç per la...

La UD Taradell segueix amb la bona ratxa i venç per la mínima a la Santa Perpètua (1-0)

0
COMPARTIR

La UD Taradell arribava al partit amb dinàmica positiva després de la gran victòria aconseguida al camp del Sant Julià de Vilatorta de la jornada passada. Al Municipal de la Roureda es rebia a un dels últims classificats, la Unificació Santa Perpètua, que tot i arribar amb un sol punt, es tractava d’un equip que havia competit fins al final la majoria d’enfrontaments que havia disputat.

A la primera meitat es van viure poques ocasions, i van ser els visitants qui van agafar el pes del partit amb el control de la pilota. Malgrat tot, els taradellencs van aprofitar la primera gran ocasió que van tenir al minut 23. Pau feia una gran centrada que refusava primer la defensa rival, però en el rebot Vila ho aprofitava per fer pujar l’1 a 0 en el marcador. Els visitants van estar a punt d’empatar a la sortida d’un córner al minut 35, una de les millors armes de la Santa Perpètua durant tot el partit, que Rubio la va enviar per sobre del travesser. Una jugada que va trobar la resposta immediata del Taradell, amb un xut des de la frontal de Vila que va obligar a la bona intervenció del porter rival.

Ja a la segona meitat, els taradellencs van anar de menys a més amb el pas dels minuts. Al minut 57, els visitants van tenir una gran oportunitat per empatar, però Genís va fer una gran aturada per treure la pilota a córner. I 5 minuts més tard, de nou, Genís havia d’intervenir amb una molt bona estirada després d’una rematada escurada al pal dret. A partir de llavors, el Taradell va començar a controlar més el partit, que va provocar els nervis d’alguns jugadors visitants que intentaven frenar el joc amb alguna falta a destemps. Amb l’entrada de Roger Pradell en els últims 10 minuts va ser servir per donar l’empenta definitiva al Taradell, ja que va ser protagonista de diverses ocasions que haurien pogut acabar amb el segon gol si la defensa contrària no hagués estat tan encertada. Amb el xiulet final de l’àrbitre, la UD Taradell suma tres grans punts que el catapulten a la part alta de la classificació. El pròxim 6 de novembre, a partir de les 5 de la tarda, visitarà el camp del Llavaneres corresponent a la jornada 6.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments