Inici Actualitat El Xocolater de Taradell col·labora en una campanya de l’ADFO contra l’ictus

El Xocolater de Taradell col·labora en una campanya de l’ADFO contra l’ictus

0
COMPARTIR

Aquest divendres 29 d’octubre, amb motiu del Dia Internacional de l’ictus, l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona (ADFO) engega la campanya ‘Donem llum a l’ictus’. Una iniciativa que compta amb la col·laboració del Xocolater de Taradell.

Es tracta d’una campanya de sensibilització i de captació de fons per desenvolupar un sistema gamificat de telerehabilitació física de les persones que han patit ictus. Així, el Xocolater de Taradell i ADFO han unit esforços per vendre una bombeta de xocolata a través del Grup Bon Preu i tots els beneficis de la venda d’aquesta bombeta aniran destinats a finançar aquest projecte, que vol millorar la qualitat de vida de les persones amb lesions cròniques, reduint el risc d’exclusió social degut el seu deteriorament físic.

Es calcula que a Catalunya hi ha 13.000 diagnòstics nous cada any de persones que pateixen ictus. Aquestes persones necessiten rehabilitació física i cognitiva, però pel cost econòmic o les llargues llistes d’espera, moltes d’elles abandonen les sessions de fisioteràpia. La iniciativa, conjunta d’ADFO i la UPC, vol desenvolupar un sistema de telerehabilitació física i cognitiva que pretén reduir l’abandonament del tractament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments