Inici Actualitat Taradell tindrà dissabte un punt de suport per a les votacions en...

Taradell tindrà dissabte un punt de suport per a les votacions en les eleccions a l’Assemblea de Representants del Consell per la República

0
COMPARTIR

El Consell Local per la República de Taradell ha organitzat per aquest dissabte 30 d’octubre de les 10 a les 13h a la Sala del Mig de Can Costa un punt de suport al procés de votació de les eleccions a l’Assemblea de Representants, que tindrà lloc els propers dies 29, 30 i 31 d’octubre de forma telemàtica.

Les eleccions són en llistes obertes i en dues urnes, una pels candidats que es presenten a títol individual, on es pot votar fins a un màxim de sis candidats del districte de la Catalunya Central (en el cas de Taradell), i una segona urna que correspon a càrrecs electes i en la qual es podrà votar fins a un màxim de 30 candidats. Aquesta segona urna és de circumscripció electoral única per tot Catalunya i, per tant, els candidats són de tot el territori. Les llistes de candidats es poden consultar a la web i a l’App.

L’Assemblea de Representants del Consell per la República estarà formada per 121 representants, 81 seran escollits entre els candidats a títol individual i 40 entre els càrrecs electes. Aquestes eleccions són per constituir el primer Parlament del Consell per la República.

Per poder votar tots els membres el Consell per la República han d’entrar al Perfil Ciutadà a la web (o a l’App) del Consell i, per tant, han de tenir a mà el número d’ID i el mot de pas.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments