Inici Actualitat Arriba el primer triomf del TT Mont-rodon davant del Torelló

Arriba el primer triomf del TT Mont-rodon davant del Torelló

0
COMPARTIR

Primera victòria del TT Mont-rodon d’aquesta temporada davant el TT Torelló A a domicili per 3 a 4. El partit es va encarrilar ja en els individuals amb les victòries de l’Àlex i en Jordi. En canvi, en el partit de dobles tot i anar molt ajustats, no es va poder guanyar i acabar de rematar el partit. Van jugar: Àlex Alejo (2), Jordi Forcada (2) i Guillem Riera.

El TT Mont-rodon és vuitè a la classificació empatat a 3 punts amb el TT Torelló A, però amb l’average a favor. Aquesta setmana no hi ha competició, i la propera jornada serà a casa el dissabte dia 6 de novembre contra el Girbau Vic TT A.

Dos jugadors de l’escola participen al Campionat TTI Escolar a Torelló

Després de una temporada sense cap jugador de l’escola del club participant en el campionat, aquest dissabte passat van debutar en competició dos nous jugadors a la primera prova del Campionat TTI Escolar que es va fer a Torelló. Hi van participar un total de 19 jugadors de diferents clubs de la comarca i veïnes.

Tant en Marc Rincón com en Roger Boix van ser tercers a la fase de grups que van fer tots junts. Després a la fase final que van jugar en el Nivell B van acabar en setena posició, en Marc, i en vuitena posició, en Roger.

La segona prova del campionat serà el dissabte dia 20 de novembre a Roda de Ter.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments