Inici Actualitat 15 taradellenques participen en un taller per millorar la salut física, emocional...

15 taradellenques participen en un taller per millorar la salut física, emocional i mental

0
COMPARTIR

Durant aquest mes d’octubre una quinzena de dones de més de 60 anys han participat al taller ‘Desconfinem-nos i obrim-nos a la vida’, organitzat per l’Ajuntament de Taradell i el Programa  de Gent gran de la Mancomunitat La Plana, amb el suport de Diputació de Barcelona.  

Aquest taller motivacional i de cura psicoemocional ha promogut un espai on les persones participants han compartit i practicat tècniques i activitats per a millorar la pròpia salut física,  emocional i mental, i recursos per afrontar reptes del dia a dia. 

 Les dues primeres sessions, guiades per la psicoterapeuta Esperança Capella, es van centrar en l’àmbit més psicoemocional. A partir de dinàmiques es van treballar temàtiques com el  benestar emocional i la salut, l’univers afectiu, com viure el món en positiu, jocs de risoteràpia.  

La darrera sessió, a càrrec de la fisioterapeuta Marta Pugès, es va focalitzar en prendre consciència de com les emocions s’expressen al nostre cos. Jugant sempre des del plaer, la  seguretat i el respecte van descobrir noves eines per poder mantenir un equilibri i salut. El treball s’ha realitzat portant a terme diferents dinàmiques corporals, inicialment preparant el cos amb un  bon escalfament i una descoberta de la fisiologia i biomecànica corporal, seguit de dinàmiques  de joc emocional i relacional per finalitzar amb un treball d’escolta i reflexió sobre allò viscut  portant-t’ho de nou al cos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments