Inici Actualitat 150 persones participen en la primera CastanyAFA organitzada per l’Associació de Familiars...

150 persones participen en la primera CastanyAFA organitzada per l’Associació de Familiars d’Alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès

0
COMPARTIR

L’Associació de Familiars d’Alumnes (AFA) de l’escola Sant Genís i Santa Agnès de Taradell va organitzar per primera vegada la CastanyAFA. Una iniciativa, que va tenir lloc aquest diumenge, i que va reunir unes 150 persones entre famílies i alumnes.

Va consistir en una caminada conjunta per l’entorn de Taradell, apta per a totes les edats, i acabar celebrant la castanyada al pati de l’escola. Durant el recorregut, en grups reduïts els participants també havien de trobar uns petits ‘tresors’, que acabarien conformant un trencaclosques amb l’eslògan de l’escola. L’objectiu de la iniciativa era compartir una matinal amb les famílies.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments