Inici Actualitat La UD Taradell dona la campanada enduent-se el derbi a Sant Julià...

La UD Taradell dona la campanada enduent-se el derbi a Sant Julià (0-2)

0
COMPARTIR

Triomf merescut i de prestigi del Segona Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda a Sant Julià de Vilatorta. Els taradellencs es van endur el derbi en un partit molt seriós i que va acabar dos minuts abans després d’una picabaralla amb expulsions pels locals.

En els primers segons, només començar, el Sant Julià va tenir una ocasió claríssima en una pilota llarga que un davanter va tocar i va superar la sortida de Jona i Font va enviar a córner. L’ensurt inicial va ser quasi l’únic que van tenir els taradellencs al primer temps. I el Taradell va respondre amb dues accions ràpides on Vila i Erik van posar en moltes dificultats a la defensa local i van acabar en xuts massa creuats o en córner. El Taradell no patia i controlava molt bé els intents locals d’arribar a la porteria. A més, en pilotes llargues i accions ràpides generava molta sensació de perill. I així va arribar al 0 a 1. Una acció per la dreta, on Ventura va lluitar una pilota i se la va endur, per centrar i Erik arribant va marcar el gol. Era el minut 35. Quatre minuts més tard en un rebuig llarg, Vila es va plantar davant del porter i el seu xut el va haver d’aturar el porter amb les mans, però fora de l’àrea. El porter va rebre la targeta vermella. I la falta la va servir magistralment Pau per posar el 0 a 2.

Al segon temps, el Taradell va donar entrada a Trabal per Honda que tenia targeta. I va controlar sense problemes les pilotades llargues que intentava el Sant Julià per arribar ràpid, donada la inferioritat. Els locals, però, frustrats no arribaven i només alguna centrada per la banda van donar sensació de perill. El Taradell esperava el contraatac per sentenciar i el va tenir al minut 86, quan Vila es va escapar per la dreta i va fer la passada per la  mort a Freixas que volent xutar de primeres no va tocar la pilota. Tot seguit, un altre jugador va veure la targeta vermella directa quan amb el joc aturat va xutar la pilota i l’àrbitre va interpretar que intentava tocar algun jugador o el linier. El partit s’anava escalfant i ja en temps de descompte en una jugada que va acabar amb falta a Tek, quan estava a terra i sent atès, va començar una picabaralla, que va acabar amb una altra expulsió dels locals i els àrbitres senyalant el final del partit, dos minuts abans.

Segona victòria consecutiva d’un Taradell que ja suma 7 punts en 4 jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments