Inici Actualitat Som Dones convoca concentracions cada últim dissabte de mes per denunciar la...

Som Dones convoca concentracions cada últim dissabte de mes per denunciar la violència masclista

0
COMPARTIR

L’Associació Som Dones ha emès un comunicat en el qual anuncia mobilitzacions de forma indefinida cada mes per visibilitzar i denunciar la violència masclista. Les concentracions es faran cada últim dissabte de mes a les 12 del migdia. La primera convocatòria serà el dissabte 30 d’octubre davant de l’Ajuntament de Taradell.

Aquest és el comunicat de Som Dones:

Som Dones Taradell hem acordat convocar, de manera indefinida, una concentració mensual amb els objectius de visibilitzar i denunciar tots els actes de violència masclista i mostrar la nostra solidaritat amb les víctimes.

 

Segons el Consell d’Europa, entre el 20% i el 50% de les dones d’Europa són víctimes de violència a mans de la seva parella. El dia que escrivim aquesta nota, a l’Estat espanyol, hi ha hagut 66 feminicidis. La nostra resposta a aquesta colpidora situació és el posicionament ferm de denúncia i l’acció. Passem a l’acció, i pretenem que aquestes convocatòries esdevinguin una eina de sensibilització, de creació de sinergies entre tota la ciutadania. Ens proposem anar deslegitimant el sistema de creences que sustenta les agressions masclistes, que es transmet generació a generació, i posar de manifest la necessitat de posar fi a aquesta violència amb mesures de prevenció educatives i socialitzadores.

 

Us hi esperem, per trencar el silenci.

 

Primera convocatòria: Dissabte, 30 d’octubre a les 12h, davant de l’Ajuntament de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments