Inici Actualitat El TT Mont-rodon perd davant del Tona

El TT Mont-rodon perd davant del Tona

0
COMPARTIR
Nova derrota del TT Mont-rodon davant el CTT Tona – SQS per 5 a 2 en el partit d’aquesta jornada passada. Els rivals van dominar el primer partit, i després de que els taradellencs van guanyar el segon, el Tona va guanyar el partit clau per un ajustat 3 a 2 que els hi va acabar de posar de cara. Tot i la victòria d’en Werner en el quart partit, no n’hi va haver prou. Els de Tona també van guanyar el partit de dobles. Van jugar: Jordi Forcada (1), Werner Howad (1) i Pep Cunill.

El TT Mont-rodon baixa a la 9a posició amb un punt. La propera jornada, l’equip es desplaça a Torelló per jugar contra el TT Torelló A, vuitè classificat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments