Inici Actualitat El Club Volei Taradell presenta els equips 2021-2022 i compta amb l’únic...

El Club Volei Taradell presenta els equips 2021-2022 i compta amb l’únic equip infantil masculí d’Osona

0
COMPARTIR

El Club Volei Taradell va celebrar aquest diumenge la presentació oficial dels equips i jugadors i jugadores de cara a la temporada 2021-2022. Amb la presència de l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, l’acte es va fer a partir de 2/4 de 5 de la tarda al pavelló d’esports El Pujoló.

Aquesta temporada 2021-2022 el Club Volei, que va néixer el 2017 al voltant d’un primer equip infantil femení, comptarà amb 85 jugadors i jugadores. Aquests es repartiran en diferents equips: una escoleta, dos grups alevins que disputen lliga escolar, i a nivell federat tres grups infantils, un júnior, un sènior i un màster mixte.

Aquesta temporada per primer cop hi haurà un equip masculí infantil, que és l’únic que hi ha a la comarca d’Osona i que ha tingut tant èxit de demanda que ha hagut de limitar el nombre de fitxes. Durant la presentació es va posar de manifest la necessitat de disposar d’un nou pavelló, ja que la manca d’hores i aforament fa que el Club Volei hagi de fer els entrenaments a l’Insitut de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments