Inici Actualitat La UD Taradell s’estrena amb victòria a Segona Catalana remuntant davant del...

La UD Taradell s’estrena amb victòria a Segona Catalana remuntant davant del Molinos

0
COMPARTIR

Primera victòria del Segona Catalana de la UD Taradell aquest dissabte davant del Molinos. Els taradellencs han sumat els tres punts remuntant un gol inicial dels visitants.

Partit molt igualat i que ha començat amb una claríssima oportunitat taradellenca, quan al minut 12 una triangulació ha acabat amb una passada de Pau perquè Plade Puigdesens xutés i obligués a una bona aturada del porter. El Taradell ha perdonet i, en canvi, els visitants que havien avisat amb diversos córners han marcat en la primera clara que han tingut. Al minut 26 una passada en profunditat des de l’esquerra l’ha aprofitat el davanter per superar la sortida de Jona, que debutava a la porteria taradellenca. Els visitants han tornat a avisar en un xut molt llunyà que ha tocat a la part superior del travesser a la mitja hora de joc. Però el Taradell ha empatat en l’ocasió menys clara. Una falta penjada per Pau a l’àrea, l’ha aprofitat Isra quan el porter en la seva sortida no ha blocat i ha deixat la pilota morta a l’àrea. Era el minut 36. Immediatament a continuació, l’ha tingut Vila que ha creuat massa un xut des de la dreta. I abans del descans Coma ho ha provat amb un xut massa fluix a les mans del porter.

Amb empat a 1 s’ha arribat al descans. A la represa, el Taradell ho trobat el 2 a 1. Una falta lateral des de la dreta servida per Pau, l’ha rematat Font amb el peu enviant la pilota al fons de la xarxa. Era el minut 49. Els visitants han buscat l’empat, però només han tingut una ocasió clara al minut 63 en una jugada a l’esquena de la defensa que ha salvat Jona amb una aturada a xut d’un rival.

El Taradell ha sabut defensar-se bé davant d’un equip visitant que frustrat només intentava trobar l’empat amb pilotades llargues. A la part final el Taradell hauria pogut sentenciar. Primer amb una jugada amb centrada de Cirera per l’esquerra que Vila ha controlat a l’interior de l’àrea i la defensa in extremis ha enviat a córner. I tot seguit en una pilota llarga per Erik que quan anava a xutar en un u contra u davant del porter, un defensa ha desviat la pilota amb el peu.

Al final triomf taradellenc en la tercera jornada de lliga, que permet a l’equip sumar 4 punts en tres jornades i escalar posicions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments