Inici Actualitat La veïna de Taradell Marta Vilardaga guanya un premi de poesia al...

La veïna de Taradell Marta Vilardaga guanya un premi de poesia al País Valencià

0
COMPARTIR
Foto: J. Porcar

La mallenca Marta Vilardaga, actualment veïna de Taradell, ha guanyat la 25a edició del Premi de poesia Marc Granell d’Almussafes, al País Valencià. Ho va fer amb l’obra ‘Una cadira en la boira’.

Com a premi va rebre 1.200 euros i la seva obra serà publicada per Edicions 96 dins la Col·lecció Razef. L’acte de lliurament es va fer aquest passat 8 d’octubre al Museu Casa Ayora d’Almussafes. En aquest edició 2021 es van presentar 591 obres, 491 en castellà i 100 en català. Marta Vilardaga va guanyar la categoria catalana, mentre que Laura Cabedo Cabo ho va fer en la de castellà, amb ‘Sonata para poetas ciegos’.

Marta Vilardaga va néixer a Malla, tot i que actualment viu a Taradell, i és poetessa i traductora. Recentment ha traduït i editat la primera antologia en català del poeta italià Attilio Bertolucci ‘Porta’m amb tu’. L’obra guardonada ‘Una cadira en la boira’ serà el seu primer llibre de poemes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments