Inici Actualitat El TT Mont-rodon debuta amb dues derrotes a la Lliga Intercomarcal 2021

El TT Mont-rodon debuta amb dues derrotes a la Lliga Intercomarcal 2021

0
COMPARTIR

El TT Mont-rodon torna un any més a disputar la Lliga Intercomarcal de tennis taula. La competició està formada per 10 equips i es disputarà lliga regular a dues voltes més una jornada final.

En els dos partits que s’han disputat fins a la data, el TT MOnt-rodon ha perdut. El primer partit va ser a la pista del Girbau Vic TT B per 5 a 2, i aquest dissabte passat a casa contra el TT Sant Quirze de Besora per 3 a 4 en un partit molt igualat que no es va decidir fins al partit de dobles final.

L’equip té un punt a la classificació i està en vuitena posició de moment. Aquest divendres que ve torna a jugar a casa contra el CTT Tona – SQS, que ha començat fort i està a la part alta de la taula.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments