Inici Actualitat La UD Taradell remunta i esgarrapa un punt del camp de La...

La UD Taradell remunta i esgarrapa un punt del camp de La Torreta

0
COMPARTIR

Empat valuós del Segona Catalana de la UD Taradell aquest diumenge al migdia al camp de La Torreta. Els taradellencs han sabut remuntar un 2 a 0 en contra en els darrers 15 minuts de partit.

L’equip ha competit i ha tingut opcions en el primer partit a camp contrari. Una primera aproximació de Font als 5 minuts ha estat la primera ocasió clara dels taradellencs. Els visitants, però, en la primera ocasió clara han marcat en una pilota penjada al segon pal i que ha estat centrada perquè Genís rebutgés, però un davanter aprofités el rebuig per fer l’1 a 0. Era el minut 19 de partit. Tot seguit, Oriol Vila ha fregat l’empat en un xut creuat que ha sortit fregant el pal. Els locals, buscant pilotes llargues, a les bandes han seguit apretant amb centrades des de les bandes. Abans del descans una falta directa de Pau també ha sortit fregant el pal.

A la represa, el Taradell ha sortit rondant la porteria rival. Però als 9 minuts i quan els taradellencs estaven jugant millor ha arribat el 2 a 0. En una contra després d’un córner, cap jugador taradellenc ha tallat l’acció que ha acabat amb una centrada rasa des de la dreta perquè marquessin a plaer entrant des de la banda contrària. Anteriorment, Vila en dues arribades i un xut desviat a terra per un defensa havia fregat l’empat.

La reacció ha arribat al minut 74, quan una pilota llarga de Tisora l’ha aprofitat Vila per afusellar el porter. El gol ha donat esperances als taradellencs, que han apretat. A la sortida d’un córner al minut 85, Isra ha rematat de cap desviant la pilota que ha entrat a la xarxa al segon pal.

Era l’empat a 2 que ha estat definitiu i que ha omplert de moral l’equip taradellenc, que ha vist com sumava el primer punt de la temporada en un partit amb remuntada i molt caràcter. El proper dissabte a la Roureda els taradellencs reben el Molinos, en un partit que serà previ a la presentació dels equips del club.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments