Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell millora l’accessibilitat a la cruïlla entre el carrer Ramon...

L’Ajuntament de Taradell millora l’accessibilitat a la cruïlla entre el carrer Ramon Pou i la carretera de Balenyà

0
COMPARTIR

Han començat les obres per millorar l’accessibilitat i la seguretat de la cruïlla del carrer Ramon Pou amb la carretera de Balenyà. Els treballs duraran unes tres setmanes.

En concret es construirà una vorera molt més àmplia en el tram (actualment pintat de vermella) que coincideix amb la cruïlla del carrer Ramon Pou i la carretera de Balenyà. També s’adaptaran els guals dels xamfrans per complir amb la normativa d’accessibilitat i es desplaçaran els arbres i l’enllumenat públic de la seva posició actual. Això obligarà a talar tres alzines i un castanyer, que no permeten complir amb els paràmtres d’accessibilitat i les seves arrels produeixen problemes amb les rajoles de les voreres. Aquests es subsituirian per arbres més adequats al lloc i a l’espai.

L’objectiu és facilitar l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda, especialment les que van als Habitatges Tutelats o al Consultori, i dotar de major seguretat a aquesta cruïlla per a tots els vianants.

Aquestes obres es complementaran a l’estiu amb la instal·lació d’un pas elevat a la carretera de Balenyà per substituir el semàfor i les berlinesses existents.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments