Inici Actualitat Ja estan obertes les inscripcions per a la 41a edició de...

Ja estan obertes les inscripcions per a la 41a edició de la Caminada Rupit-Taradell

0
COMPARTIR

El proper 21 de novembre arriba l’edició 41 de la Caminada Rupit-Taradell, organitzada pel Centre Excursionista Taradell, després de la suspensió que va patir el 2020 a causa de la pandèmia. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar en el següent ENLLAÇ fins el 7 de novembre. Del 8 al 20 de novembre només es faran inscripcions presencial al local del CET, i el dia 21 a la sortida de Taradell o de Rupit. El nombre màxim de places se situa en 1.000 inscrits.

L’activitat arrancarà el 21 de novembre entre les 6 i 2/4 de 8 del matí al pont de la fusta de Rupit. El recorregut serà, un any més, de 43,5 quilòmetres. Pel que fa al desplaçament fins a Rupit, es podrà dur a terme amb autocar, que sortirà entre les 5 i 2/4 de 7 del matí a l’Espai 1 d’Octubre.

Els preus oscil·len entre els 19 euros si s’és soci del CET i només es fa la caminada, fins als 48 euros si no s’és soci, es requereix assegurança, es va en autobús i es tramita els dos dies abans de la caminada.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments