Inici Actualitat Setembre de 2021 amb atur a la baixa a Taradell

Setembre de 2021 amb atur a la baixa a Taradell

0
COMPARTIR

L’atur a Taradell va tornar a baixar aquest mes de setembre de 2021, canviant la tendència a l’alça que s’havia produït al mes d’agost. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, al mes de setembre es va registrar un descens de l’atur de 8 persones. Ara mateix hi ha 213 taradellencs o taradellenques que no tenen feina. Fa un any a Taradell hi havia 258 persones en situació d’atur.

A Osona l’atur registrat durant el setembre de 2021 va seguir anant a la baixa. Ara mateix hi ha 7.453 osonencs sense feina (254 menys). Fa un any la xifra d’aturats era molt més alta, 9.124 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments