Inici Actualitat La UD Taradell debuta a Segona Catalana amb derrota clara davant del...

La UD Taradell debuta a Segona Catalana amb derrota clara davant del Cirera

0
COMPARTIR

Debut amarg de l’equip de Segona Catalana de la UD Taradell a la nova categoria. Els taradellencs van caure derrotats per 0 a 3 aquest dissabte a la Roureda davant del Cirera, que va mostrar-se superior.

Els primers 20 minuts de partit van marcar l’enfrontament. Els visitants van superar els locals i, a més, van ser molt efectius. En la primera ocasió real de perill va arribar el 0 a 1, al minut 12. Xut des de la frontal que va desviar Genís i un davanter visitant va aprofitar el rebuig per fer gol. El Taradell no va reaccionar i després que els visitants avisesin en una altra ocasió aturada per Genís, va arribar el 0 a 2 al minut 20 en una acció pràcticament calcada a la del primer gol. Entremig Joan Sala, per lesió, va haver de ser substituït per Plade Puigdesens.

Això va ser una càrrega per la resta del partit, tot i que a partir d’aquí el Taradell va igualar el matx. Els visitants, però, ben col·locats no van patir en excés. A pocs minuts pel descans va arribar una jugada que podria haver canviat les coses. Oriol Vila va ser objecte de falta quan es disposava a encarar el porter. L’àrbitre, però, no va castigar l’acció amb vermella directa, tot i que el davanter taradellenc hauria tingut un u contra u davant del porter. La falta la va picar Vila que va obligar a un rebuig del porter i Isra va engaltar la pilota solta per enviar lleugerament desviada de la porteria. Abans del descans, el Cirera va enviar una pilota al pal.

A la represa, el Taradell va sortir amb ganes de buscar retallar les diferències. Va tenir més arribada, tot i que amb poca claredat. Mentre els visitants, al contraatac eren molt perillosos i van obligar a fer una nova aturada a Genís en els primers minuts. Al minut 60 Font va fer penal a un davanter. Però Genís va aturar la pena màxima i va animar als locals. Semblava que jo els esperonaria, però quatre minuts més tard en una acció individual i un gran xut el Cirera va sorprendre amb el 0 a 3, que va matar el partit.

Tot i que quedar-se amb 10 per doble groga, els visitants van poder aguantar sense problemes el resultat, davant un Taradell amb més cor que idees.

Derrota en el debut. En la propera jornada el Taradell visita la Torreta diumenge al matí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments